V.B.A.W. MED BECKMANS AKADEMI

5 november, 2013 - 16:40

Se till att få ett riktigt bra avslut på din vecka och kom till oss på Media Evolution City den 15/11. Tillsammans med Beckmans Akademi bjussar vi på en föreläsning, några kalla öl och glada helgfirare. Det blir riktigt trevligt!

Beckmans Akademi (www.beckmans.se/akademin) stortrivs i Malmö! Under året har kvällskurserna i Visuell Kommunikation dragit fulla hus och till våren blir det ytterligare en kurs i möbel- och produktformgivning. Väl värt att fira!

Eftermiddagen inleds därför med en föreläsning av formgivaren Mats Theselius (http://www.theselius.com/tag/all/) som är en av föreläsarna på den nya kursen. Kom och träffa Mats, elever, kursledare och ta del info om vårens kursutbud.

Vad: Världens Bästa After Work
När: Fredagen den 15/11 kl. 17.00.
Föreläsning: Mats Theselius kl. 16.00
Dryck & snacks: Ja
Anmälan: PÅ FACEBOOK
Var: Media Evolution City Stora Varvsgatan 6A, Malmö