Tack för oss 2013!

19 december, 2013 - 13:30

Media Evolutions vision är att bli Europas ledande plattform för 
digital tillväxt och innovation inom mediebranscherna. Vi är på god väg. 2013 har varit fantastiskt! Och 2014 blir ännu bättre.

Året som gått

I år har vi växt med 130 nya medlemmar och vi är nu uppe i 380 medlemsorganisationer; allt från enmansföretag till stora koncerner och offentliga verksamheter. Vi har tecknat avtal med fyra premiummedlemmar som alla är hungriga på att samarbeta och utvecklas tillsammans med mediebranscherna i den digitala framkanten. Dessa är Skanska, Invest in Skåne, PwC och Unionen.

För tredje året i rad sålde vi ut vårt årliga fyrverkeri, The Conference; Skandinaviens viktigaste konferens för digitala trender och samhällsutveckling. 2000 deltagare och 50 talare från hela världen gjorde konferensveckan till en enda lång underbar fest. Se alla talare i vårt videoarkiv

Under året som gått har vi antagit, påbörjat och avslutat en rad olika projekt. Vårt största och mest omfattande är Competence Boost, inom vilket vi har genomfört mer än 100 aktiviteter med över 1100 deltagare, kostnadsfritt.

Vårt kära hus och mötesplats, Media Evolution City, fortsätter att blomstra. Det har blivit en levande mötesplats för storslagna idéer och inte undra på det, varje dag rör sig och arbetar över 500 personer innanför väggarna. Här samlas stora som små företag för att växa och utvecklas tillsammans.

Vi blickar framåt

2014 är året då vi tar den fyra år gamla organisationen till nästa nivå. Vi antar allt fler uppdrag från branscher och organisationer som inte är helt digitaliserade och kopplar ihop dessa med våra medlemmar och med Magnus Thure Nilsson som ny VD ska organisationen få ett ännu tydligare fokus. Vi ska ta tillvara på de möjligheter som nya digitala beteenden innebär och vi är övertygade om att morgondagens digitala samhälle handlar om öppenhet, viljan att dela med sig och nytänkande samarbeten.

Vi på Media Evolution önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!