Medlemsträff & avslutning på Competence Boost

20 januari, 2014 - 12:01

En förmiddag om nätverk, kunskap och trender.

Den 28/1 är det dags för årets första medlemsmöte som även är den avslutande punkten i Competence Boost-projektet. Vi välkomnar och presenterar våra färskaste medlemmar, berättar om vad vi har på gång under våren samt delar ut diplom till de medlemmar som genomgått det ettåriga ledarskapsprogrammet "Executive Leadership Program by Media Evolution". Dessutom blir det trendspaning med Åsa Marklund, varumärkeschef på Berghs School of Communication. Och på detta bjuder vi på en finfin lunch.

TRENDSPANING: According to Berghs!

"Förändring är den nya konstanten*” har flera kloka personer valt att sammanfatta ”det nya kommunikationslandskapet”. Men hur navigerar skickliga och innovativa kommunikatörer bland dessa nya utmaningar och möjligheter? Och vad kokar det ner till för recept på framgång? Låt Berghs bjuda på dig på 4 insikter, 4 verktyg och 7 trender sammanfattade inom ramen för vår trendspaning According to Berghs. Tillsammans med Berghs varumärkeschef Åsa Marklund får du chansen att dyka ner i våra samlade tankar kring vad som sker i kommunikationsvärlden just nu, med exempel från alla världens hörn, men också unika case och synsätt hämtade direkt från våra nytänkande studenter.

* från latinets constare, stå fast, oföränderlig, (be)ständig

TIDER
8:50 - Det serveras kaffe utanför Multirummet
9:00 - Medlemsträffen inleds
10:30 - Fika
11:00 - Trendspaning med Berghs
12:00 - Gemensam lunch

Välkommen med din anmälan till träffen här.