V.B.A.W med Neumeister

23 januari, 2014 - 10:39

Kom och dansa ut januari med oss den 31/1. Månadens tema är Strategisk Design och passande nog är det den strategiska designbyrån Neumeister som står värd för denna, januaris sista, V.B.A.W.

Eftermiddagen inleds kl. 16.00 med en föreläsning med Neumeisters Peter Neumeister (VD & grundare) & Tobias Røder (kreativ chef). Tillsammans bjuder de på en spännande timme kring ämnen som SEX, LUST & SMÄRTA. Efter föreläsningen fortsätter kvällen med Världens Bästa After Work och tillsammans med Neumeister-gänget kommer vi att göra vårt yttersta för att din helg ska få bästa möjliga start. Det blir alltså musik, öl och gott snack i vanlig ordning.

När Neumeister talar om strategisk design ligger fokus alltid på en kreativ tolkning av en strategi snarare än objektivt tyckande om färg och form. Poängen ligger i att diskutera lösningar på problem för det specifika varumärket snarare än olika designstilar.

”Design is thinking made visual” – Saul Bass

Vad: Världens Bästa After Work
När: Fredagen den 31/1 kl. 17.00. (Föreläsningen börjar kl. 16.00.)
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Anmälan: På vårt Facebook-event
Dryck: Ja
Mat: Mumsiga burgare finns att köpa på plats! För 120kr får du både öl/vin & burgare. Bara burgare köper du för 90kr. Vegetariskt alternativ finns.

Varmt välkomna!

Neumeister öppnade sitt malmökontor för drygt ett år sedan. Anledningen var att öka närvaron för byråns skånska kunder och även öppna dörren till potentiella uppdragsgivare på andra sidan sundet. Det senaste året har byrån vunnit förtroende av kunder som Finax, Koenigsegg, Cloetta och Gunnarshögs Gård.