Innovation Camp: e-handel & design 21-22 maj

30 april, 2014 - 12:26

INNOVATION CAMP
E-HANDEL OCH DESIGN
VARBERGS KURORT, 21–22 MAJ

Fåtal platser kvar - anmäl dig här!

Vill du vara med och utveckla framtidens affärer? Vi söker personer med olika kompetenser för att tillsammans skapa ett dygn fyllt av innovation, kreativitet och möten på Comwell Varbergs kurort.
Den 21–22 maj bjuder Alexandersoninstitutet in till en intensiv och utvecklande Innovation Camp där vi tillsammans formar nya lösningar på samtida utmaningar!

Med temat e-handel och design som röd tråd, ger vi fyra olika företag i regionen möjlighet att utveckla sin potential. Vi vet att komplexa utmaningar kan lösas på nya sätt genom möten mellan olika kompetenser och perspektiv. Därför samlar vi olika experter som tillsammans kan forma nya lösningar.
Vi söker dig som vill skapa nya lösningar, affärer och samarbeten. Vi kommer att arbeta i en kreativ miljö och med hjälp av kollaborativa processer och olika kompetenser lyfta de fyra casen till en ny nivå. Erfarenhetsdelning och kunskapsutbyte kommer vara centralt och som deltagare är du med och skapar innehållet.

Med dig från Varberg får du inspiration, kreativa metoder för utvecklingsprocesser och nya affärsmöjligheter. En bonus är förstås den vackra miljön!

Marknadsföring, e-handel, säljstrategi, content strategy, webbutveckling, sociala medier, gameification, UX-design, affärsutveckling, konceptutveckling.

Är detta något du arbetar med dagligen? Vi behöver din kompetens! Det finns några platser kvar
så anmäl dig direkt: alexandersoninstitutet.se/camp

PRAKTISK INFORMATION
När: 21 maj klockan 11.30–22 maj klockan13.00.
Plats: Comwell Varbergs kurort, Nils Kreugers Väg 5, Villa Apelviken.
Frågor: Helen Berg, helen [at] mediaevolution [dot] se 070-4870264

Alexandersoninstitutet står för konferenskostnaden båda halvdagarna där lunch och middag ingår samt besök i spa och relaxavdelningen för den som önskar. Vi kan även erbjuda reseersättning för er som kommer långväga.

Innovation Camp genomförs av Media Evolution i samarbete med Alexandersoninstitutet och nätverket COMMIT med stöd från EU:s regionala utvecklingsfond.