Praktik på The Conference hösten 2014

7 augusti, 2014 - 18:54

The Conference by Media Evolution är en internationell samtidskonferens som tar avstamp i mediebranschernas möjligheter och problemställningar. Konferensen äger rum 18-22 augusti, därefter sätter vi direkt igång med vår viktiga efterkommunikation.

När The Conference 2014 är över kommer vi ha över 200 presentationer med grymma föreläsare från hela världen i vårt videoarkiv. Vi vill lyfta fram dem och se till så att de får den publik de förtjänar även utanför konferensen.

Den här praktikplatsen är perfekt för dig som vill ta dig an utmaningen att skapa världens, vid sidan av TED.com, viktigaste källa för medierelaterade föreläsningar på webben. Du har ett stort intresse för samtidens och framtidens kommunikationsmetoder och är allmänbildad i mediebranschernas nuvarande utveckling.

Tillsammans med oss kommer du att jobba med att ta fram en strategi för hur vi bäst ökar livslängden och tittarskaran för föreläsningarna från The Conference. Det handlar både om att se till så att arkivet är bra upplagt och att sprida föreläsningarna på sociala medier och så vidare till en så stor skara människor som möjligt. Alla medel är tillåtna, virala så väl som köpta.

Plats: Malmö
Språk: Engelska + svenska
Start: September/oktober

Intresseanmälan och mer info: Cecilia Frankel, marknads- & kommunikationsansvarig, cecilia [at] mediaevolution [dot] se, 0733-76 37 20