#enjoymalmö - instagramtävling

16 september, 2014 - 13:40

Vad är det här för tävling!?
"Det sprudlar om Malmö. Det folkära MFF har tagit sig hela vägen till Champions League, klubbfotbollens absoluta finrum. Världskonferensen The Conference har nyligen avslutat sin fjärde upplaga, och tidigare i år har staden huserat världsartister i samband med världens största musiktävling, ESC. Då skall man inte glömma bort det årliga dragplåstret Malmöfestivalen med sitt generösa utbud. Lägg därtill ett företagsklimat och en innovationsnivå i absoluta framkant och en mat- kultur- och idrottsscen som får vilken världsstad med anspråk som helst att rodna." Orden kommer från Albin Ponnert, grundare av medlemsföretaget Enjoy Sweden.

Vinn din bild som "tisha"
Som en hyllning till Malmö vill vi nu tillsammans med alla sköna Instagrammare därute vaska fram de fetaste bilderna av Malmö genom Instagramtaggen #enjoymalmö. Den/de allra bästa bilden/erna kommer premieras med fina priser utdelade av självaste Malmö Turism. Bland annat kommer vinnande bild bli tryckt som t-shirt och ges till upphovspersonen, bland andra prylar.

Så, join in, för det är klart störtsköna Malmö skall bli först ut med en crowdsourcade fotokampanj för att visa upp vår gemensamma stolthet.

Malmöföretag pyntar potten
Alla priser är skänkta av Malmöbaserde företag. Företaget som är med och stöttar kampanjen är: #enjoysweden, Idélaboratoriet, Commind, Nordic Street Food och Tunaspot. Dessa sköna malmöföretag har skänkt gooddies till vinstpotten. För löpande info håll koll i @enjoyswedens instagramflöde eller här på sajten.

Hur funkar det? - Praktisk info
Fram till den 19:e sept kan du tagga dina bästa malmöbilder i Instagramappen med taggen #enjoymalmö. Prisutdelning kommer ske i Malmö under hösten. Prisutdelare är Malmö Turism och jury är Media Evolution.

Initiatvitagare till kampanjen är gänget bakom #enjoysweden - Sveriges största fotoprojekt i Instagram, och görs i samarbete med Malmö Turism och Media Evolution.