Gemensam kompetensutveckling i höst!

8 september, 2014 - 09:09

Äntligen lanserar vi Media Evolution Competence, en satsning för att lyfta och ta tillvara på all kunskap som finns i nätverket. Medlemsföretag i Media Evolution utbildar varandra. Ftw!

En rad olika utbildningar erbjuds i höst och bakom utbildningarna står företag som alla är medlemmar i Media Evolution! Utbildningarna är öppna för alla, men medlemmar får rabatt med möjlighet att medverka till ett riktigt bra pris. Nedan ser du de utbildningar som hittills är inplanerade. Fler utbildningar kommer du att hitta här framöver.

Många medlemsföretag har hört av sig för att diskutera behovet av kompetensutveckling. Projektledare Helen Berg säger att "intresset för att komptensutvecklas tillsammans är stort och efterfrågan att göra det i sitt nätverk blir allt tydligare. Det finns också en efterfrågan av att skapa forum för erfarenhetsutbyte."

Utbildningsutbud i höst
Utbudet kommer att fyllas på efter hand som behov uppstår och det kommer också att finnas en röd tråd till våra månadsteman. Varje utbildning kostar 3000 kr (ex moms) för medlemmar vilket möjligtgjorts tack vare viljan av att dela kunskap i nätverket.

Media Evolution Competence blir en arena för kompetensutveckling, kunskapsutbyte och nätverk. Om du som medlem är intresserad av att bidra inom Competence är du välkommen att höra av dig.

11 sep - Lyckas med ditt SEO-arbete!
Kom högst upp på Google med hjälp av långsiktiga metoder. Utbildningsföretag: TopVisible

18 sep - Storytelling, workshop
Lär dig Hur hittar och kommunicerar du ditt varumärkes unika berättelse?
Utbildningsföretag: Actionform

24 sep - Digital Marknadskommunikation
Få konkreta verktyg och inspiration i bättre kan kommunicera mha interaktiva medier som en integrerad del i marknadsföringen.
Utbildningsföretag: Berghs School of Communication

6 okt - Google Analytics!
Lär dig förstå vad du behöver förändra för att öka lönsamheten på din hemsida och kom igång med webbanalys.
Utbildningsföretag: TopVisible

9 okt - Att kommunicera på hjärnans villkor
Upptäck din egen förmåga och styrka att kommunicera, presentera och argumentera för dina idéer - utbud av handlingsalternativ.
Utbildningsföretag: Berghs School of Communication

16 okt - Google AdWords-kurs
Lär dig skapa kostnadseffektiva AdWords-kampanjer för att nå fler potentiella kunder till lägsta möjliga kostnad.
Utbildningsföretag: TopVisible

16 dec - Planning
Lär dig förstå varför, hur och när du ska använda dig av strategiskt planningarbete. Verktyg för bra kommunikationslösningar.
Utbildningsföretag: Berghs School of Communication

Media Evolution Competence
Media Evolution Competence är ett affärsområde inom Media Evolution. Det har mognat fram genom kompetensutvecklingsprojektet Competence Boost som genomfördes mellan 2012 och 2014 där över 50 medlemsföretag medverkade i över 120 olika utbildningar. Sammanlagt har över 1000 personer erbjudits kompetensutveckling.

Vi hoppas på att se många av er på utbildningarna. Och kom ihåg – vi tar gärna emot förslag och önskemål från er kring kommande kurser, workshops och föreläsningar! Vi gör det här tillsammans.