Världens Bästa After Work - alla välkomna!

10 september, 2014 - 10:51

Varannan fredag är det alltid full fart på Media Evolution City eftersom vi då håller Världens Bästa After Work i huset.

Konceptet är enkelt. Vi ser till att ge cirka 5-600 gäster en riktigt fin avslutning på arbetsveckan. Ett medlemsföretag står som värd och bjuder in till föreläsning, bra musik, trevligt sällskap och massa kalla drycker från baren och goda hamburgare från köket.

I fredags stod strategiska varumärkes- och designbyrån BAS som värd och oj vad de såg till att det blev en trevlig eftermiddag och kväll! Som startskott presenterade de ett axplock från sin färska trendrapport kring kommersiella konsumenttrender 2014 där fokus ligger på nya konsumentbeteenden och nya möjligheter, där den digitala utvecklingen leder fram till nya spännande lösningar. Föreläsningen lockade 200 pers och därefter kom ytterligare 400 pers till mingel och hygge i restaurangen och uteserveringen.

Kolla in bilderna från V.B.A.W:n med BAS här och här kan du se en film där BAS berättar om vem de är, vad de tycker om V.B.A.W, Media Evolution och södra delarna av Sverige.

BAS class/vbaw at Media Evolution City Malmo sep 2014 from FrogEye on Vimeo.