Projektledar-praktik på The Conference by Media Evolution

4 november, 2014 - 10:46

The Conference är en internationell mötesplats för människor som arbetar med digital utveckling (kommunikation, musik, spel, film, teknikutveckling osv). Utifrån våra tre huvudtemat ”mänskliga beteenden”, ”ny teknik” och ”hur man sätter idéer i verket” bjuder vi in allt från hjärnforskare och sociologer via ingenjörer och makers till entreprenörer och designers. www.theconference.se

1 000 personer deltar i tvådagars-konferensen på Slagthuset i Malmö och ytterligare 3000 personer är med i workshops, master classes och meet-ups som arrangeras av det lokala communityt under veckan kring konferensen.

Under våren arbetar vi med att skapa allt innehåll och sidoevents i form av meet-ups, workshops, debatter och så vidare. Vi söker en person som vill var med oss i det här arbetet och hjälpa till att göra The Conference 2015 till den bästa hittills.

Konkret handlar det bland annat om att vara med o planera våra 50 events, vara med i kontakten med våra innehållspartners, hjälpa till att boka flygresor och hotellbokningar.

Praktikperioden är vinter / vår 2015. Vi är flexibla med exakt när och hur mycket.

Intresserad? Skicka ditt CV och några rader om dig själv, vad du gjort, vad du drömmer och vad som driver dig om till vår konferensansvarig martin [at] mediaevolution [dot] se (Martin Thörnkvist).