Praktik på The Conference - hösten 2015

30 mars, 2015 - 15:15

The Conference by Media Evolution är en internationell mötesplats för människor som arbetar med digital utveckling (kommunikation, musik, spel, film, teknikutveckling osv). Utifrån våra tre huvudteman ”mänskliga beteenden”, ”ny teknik” och ”hur man sätter idéer i verket” bjuder vi in allt från hjärnforskare och sociologer via ingenjörer och makers till entreprenörer och designers.

1 000 personer deltar i tvådagars-konferensen på Slagthuset i Malmö och ytterligare 2 000 personer är med i workshops, master classes och meet-ups som arrangeras av det lokala communityt under veckan kring konferensen.

När The Conference 2015 är över inleder vi genast arbetet med att lägga strategi och stärka våra marknads och kommunikationskanaler inför 2016. Vi ser kontinuerligt över hur vi skapar värde till våra deltagare och community året om.

Den här praktikplatsen är perfekt för dig som vill ta dig an utmaningen att skapa världens viktigaste källa för kunskap och idéer om vart digital utveckling driver samhället. Du har ett stort intresse för samtidens och framtidens kommunikations- och marknadsföringsmetoder och är allmänbildad i mediebranschernas nuvarande utveckling.

Tillsammans med oss kommer du att jobba med att ta fram en strategi för hur vi bäst ökar livslängden och tittarskaran för föreläsningarna från The Conference. Det handlar både om att se till så att arkivet är bra upplagt och att sprida föreläsningarna på sociala medier och så vidare till en så stor skara människor som möjligt. Alla medel är tillåtna, virala så väl som köpta.

Plats: Malmö
Språk: Engelska + svenska
Start: September/oktober 2015

Intresserad? Skicka några rader om dig själ, vad du gjort, vad du drömmer och vad som driver dig om till vår marknads- & kommunikationsansvarig cecilia [at] mediaevolution [dot] se (Cecilia Frankel).