Vi satsar stort i Helsingborg

15 april, 2015 - 13:01

Sedan vi grundade Media Evolution har vi skapat mötesplatser, utbildningar och nätverksträffar för närmare 20,000 deltagare om året. Huset och mötesplatsen Media Evolution City förkroppsligar hela vår verksamhet och hit kommer uppemot 1000 personer på ”Världens Bästa After Work” varannan fredag. Nu är siktet inställt på Helsingborg. Vi tar med oss det omtalade konceptet för att bjuda på en sprudlande eftermiddag. Bäst är att alla är välkomna!

– Helsingborg är en superintressant stad som andas vilja och drivkraft. Det sägs att det finns nästan lika många branscher i Helsingborg som i Stockholm, och det säger en hel del. Nu vill vi, på samma sätt som vi har gjort i Malmö, minska på avstånden och göra det lätt för människor och företag att mötas under väldigt inspirerande former, säger Magnus Thure Nilsson, VD för Media Evolution.

Redan den 22 april är Media Evolution på plats. Då arrangerar vi en heldagsutbildning tillsammans med Berghs School of Communications. Därefter en öppen föreläsning som sedan övergår till det numera välkända konceptet ”Världens Bästa After Work”. Redan nu är över 300 personer anmälda till eventet på Mindpark - ett av världens 11 mest exotiska kontorshotell enligt ITworld*. Heldagsutbildningen med Berghs School of Communication fick 5 av 5 när den hölls i Malmö i höstas, den heter “Kommunicera på hjärnans villkor” och hålls av Jana Söderlund, en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör.

LÄNKAR

Anmälan till utbildningen
Länk till eventet: V.B.A.W
Utvärdering av heldagsutbildningen "Kommunicera på hjärnans villkor"