Kontor på Media Evolution City i Malmö

17 september, 2015 - 10:51

Just nu har vi ett par lediga kontorsplatser i vår co-workingdel på Media Evolution City.

Med en växande kö valde vi i våras att utöka vi verksamheten för att göra plats för ännu fler spännande företag. Och nu finns det alltså plats. Wiho!

Trycket på de flexibla kontorsplatserna på Media Evolution City har varit högt sedan dag ett. Innan ombyggnationen erbjöd vi kontor för upp till 4 personer. Nu har arsenalen kompletterats med 8-manna och 12-mannakontor belägna på plan 2. Nyinflyttade är bl.a. Eminent och Aspiro. TicTac och Arkitema tillhör de som nu utökar sin verksamhet i huset och flyttar från ett mindre kontor på plan 1 till ett större på plan 2. Det är lite så det brukar gå till här, när någon flyttar ut flyttar en ny vän in, en, tredje byter våning och den fjärde hittar nya vänner att dela kontor med.

Ledigt just nu:

Fix Desk
Du får ett eget skrivbord samt skåp till förvaring. Wi-fi, kopiator, skrivare, scanner, städning, interna mötesrum finns på plats och ingår i serviceavgiften. Dessutom får du 40% rabatt på övriga mötesrum. Uppsägningstiden ligger på 3 månader. Flytta in på dagen och allt du behöver ta med är din dator!

På Fix Desk sitter i dagsläget en blandning av filmbolag, arkitekter, reklambyråer och designers. Alltså allt från den ensamme entreprenören till enskilda representanter från storföretagen som vill finnas i sammanhanget. Mer praktisk information hittar du här.

Flex Desk
För dig som är mycket på språng eller behöver någonstans att arbeta ifrån lite då och då har vi en kontorslösning som vi kallar Flex Desk. Du får ett klippkort (10 eller 20 klipp) och stämplar in de dagar du är på plats. När du här är det bara att koppla upp datorn och köra igång. I avgiften ingår wi-fi, kopiator, skrivare, scanner, städning, skåp till förvaring (bara för 20 klipp), postfack och tillgång till interna mötesrum.

Är du nyfiken på att sitta på Media Evolution City så kom förbi eller boka ett möte med Anja (anja [at] mediaevolution [dot] se) så visar vi gärna runt och berättar mer.

Media Evolution City i siffror
100 företag sitter i huset
500 personer arbetar där varje dag
300 lunchgäster dagligen
150 mötesgäster
1000 personer på after work varannan fredag
3000 personer på den årliga sommarfesten