Webbtjänster för The Conference 2016

17 september, 2015 - 10:23

The Conference by Media Evolution ska bygga en ny hemsida för 2016 års konferens. För detta arbete efterlyses nu en eller flera utvecklare/webbdesigners som kan ta sig an uppdraget som sträcker sig från september 2015 till september 2016.

De senaste åren har The Conference hemsida blivit vida uppmärksammad i webbdesign-kretsar. Att satsa på ny hemsida varje år har varit ett sätt att bygga förtroende för vad vi gör och för att visa att vi är trendkänsliga och hänger med, vilket i förlängningen utgör grunden för hela varumärket. Vårt motto är att leva som vi lär så vi tar gärna emot spännande idéer och testar nya tekniska lösningar.

Är du intresserad? Vad roligt!

Ladda ner denna pdf för mer information om hur du går tillväga för att delta i upphandlingen. Välkommen med offert till cecilia [at] mediaevolution [dot] se senast den 25/9.