Salong #5!

12 januari, 2017 - 15:03

Årets första Salong är här och 2017 kan enligt oss knappast starta på ett mer påhittigt och inspirerande sätt! Salong #5 blir en idésalong över alla branschgränser.

Som vanligt finns ett eftermiddagsprogram och ett kvällsprogram. Kom på båda eller bara en — det viktigaste är att du kommer!

Kom och ta del av idéer inom film, scenkonst, musik, krog, arkitektur, medier och livsstil. En levande mötesplats som kopplar an till Sydsvenskans artikelserie Malmö-drömmar https://www.sydsvenskan.se/story/malmo-drommer. Ett antal personer från vårt community är inbjudna att utveckla sina idéer, drömmar, insikter och spaningar inför 2017. Salong #5 kommer leda till samarbeten över branschgränser, nya kontakter och att fler suveräna idéer blir genomförda. Vem vill missa? Tänkte väl det. Varmt välkommen till Salong #5.

Sedan blir det festligare än någonsin. Kvällen drar igång 17.00 med överraskningar som andas vår mitt i vintern. Musiken blir live. Av en person. Med ett instrument. Det blir varma bollar att spisa och kall dryck att inta. Ta med din bästis, kollega, mamma eller pappa! Det blir sparkling!

När? 27 januari, 2017 - 15:30 - 21:00
Var? Media Evolution City, Stora varvsgatan 6a
Hur? Anmälan sker här!