6 nya medarbetare till Media Evolution

22 mars, 2017 - 11:01

Lite så startade vi 2017. 

Media Evolution finns till för att främja innovation och tillväxt i södra Sveriges digitala branscher. För att kunna göra det behöver vi kompetenta och fina medarbetare som kan lyssna av och utveckla verktyg och koncept som våra medlemmar kan använda eller engagera sig i. 

Vi är glada, stolta, malliga och exalterade. Här har ni dem! Våra nya kollegor som ni kommer att träffa på framöver:

SOFIE BACHRACH // HEAD OF COMMUNITY // MEDIA EVOLUTION
Funderar du som medlem på hur du ska engagera dig i Media Evolution? Då är Sofie rätt person att prata med. Som ansvarig för Media Evolutions Community kommer Sofie att ta hand om och utveckla medlemsbasen - och tillsammans med våra medlemmar utveckla nya tjänster och möjligheter att engagera sig på. Sofie kommer senast från Unionen där hon arbetade som kommunikatör med fokus på projektledning, konceptutveckling och medlemskommunikation och dessförinnan var hon kommunikationsstrateg på Greatness PR i Stockholm. Hon älskar att dansa vilket bådar gott för Salong, men hon älskar ännu mer att hänga med sin 2-åring.

ARVID LABAN FALK // PROJECT MANAGER // THE CONFERENCE
Arvid kliver in som projektledare för The Conference där han tillsammans med teamet ska ta evenemanget till nästa nivå; större, bredare och djupare på samma gång (!). Förutom projektledaransvaret så kommer han att basa över veckoprogrammet, dvs alla de drygt 30 sidoevenemang som vi arrangerar tillsammans med communityt i veckan kring The Conference. Arvid kommer senast från Boulebar där han som marknadschef utvecklade och expanderade konceptet till såväl Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Han är ett troget MFF-fan, före detta skivbolagsdirektör på Canarie records och en värdig utmanare av epitetet störst Malmö-hjärta. 

AURORA PERCOVICH // BUSINESS DEVELOPER // MEDIA EVOLUTION
Efter tre år i Stockholm på Rättviseförmedlingen vänder Aurora hem till Malmö, familjen, vännerna och en ny tjänst hos oss på Media Evolution. Som affärsutvecklare kommer hon att utveckla tjänster och verktyg som ska hjälpa medlemsföretagen att nå ett högre mått av innovation och tillväxt - med särskilt fokus på jämställdhet och mångfald. Aurora är även rutinerad DJ och utmanare nr 2 för störst Malmö-hjärta.

OSKAR BYLUND // MEETINGS // MEDIA EVOLUTION CITY
Oskar kommer att ta hand om och utveckla mötesverksamheten på Media Evolution City. I bagaget har han en utbildning i Service Management och i hans hjärta finns det ett extra rum för MFF och pizza.

MAX LINDEBERG // COMMUNICATONS // THE CONFERENCE
Max går in som ny kommunikatör i The Conference där han tillsammans med teamet kommer att utveckla varumärket och locka hit bra folk från världens alla hörn. Parallellt med detta läser han sista terminen på programmet Digitala kulturer vid Lunds universitet, har orimligt gröna fingrar samt tolkar Beyonce som ingen annan. 

LORENA CLARIN LARSSON // COORDINATOR // THE CONFERENCE
Med ett växande veckoprogram kring The Conference stärker vi upp konferens-teamet med en koordinator. Lorena som läser sista terminen på Media -och kommunikations-programmet vid Malmö Högskola kommer att se till så att alla side events under The Conference-veckan flyter på som ett rinnande vatten. När hon inte jobbar eller pluggar så äter hon gärna mat som andra har lagat. Eller badar.