Salong #6 med KING

9 mars, 2017 - 11:28

Salong är tillbaka efter ett kort uppehåll och vi är mer peppade än någonsin! KING besöker oss på eftermiddagen (kl.16.00) och SEN tar vi helg tillsammans i någon av barerna. Det blir något gott att dricka, något gott att äta, lite konst(igt), bra fredagstunes och världsbäst häng i vanlig ordning!

**Eftermiddagen med KING 16.00- 17.00**
Det heta spelföretaget KING gästar oss för att dela sina tankar kring kreativitet och ledarskap . 
[anmälan krävs]

**KVÄLLSALONG från 17.00**
Checka ut från jobbet och ta helg tillsammans med oss och alla andra! Kvällen drar igång 17.00 med konstiga inslag och peppiga fredagstunes. Det blir burgare i bollform(?) att spisa och kall dryck att inta. Ta med din bästis, kollega, käresta eller mamma! Det blir sparkling!

------
Varmt välkomna önskar Media Evolution, KING, restaurang M.E.C.K och Studio Pop.