Affärsutvecklare? Titta hit!

25 april, 2017 - 16:22

Vi vill hjälpa fler skånska företag att nå ett högre mått av innovation och tillväxt. Det finns massor av hjälp och stöd att hämta - men det är alldeles för få som vet om det. Media Evolution söker nu en person som kan leda in fler företag i det skånska innovationssystemet - och hjälpa dem att utvecklas.

Du kommer att bli en del av Media Evolutions team men arbeta på uppdrag av Region Skånes gruppering “SME i Tillväxt” som består av 15 offentligt eller delvis offentligt finansierade organisationer vars enda mål är att skapa tillväxt och arbetstillfällen i skånska företag. Dessa 15 aktörer är: Region Skåne, Tillväxtverket, IUC Syd, Packbridge, Media Evolution, Resilient Regions, Sustainable Business Hub, Livsmedelsakademin, Mobile Heights, Almi Skåne, Connect Region Syd, Tillväxt Malmö, Invest in Skåne, Business Sweden och Exportkreditnämnden.

Media Evolution är en av Sveriges ledande innovationsplattformar för de digitala näringarna. Tillsammans med våra 400 medlemsföretag utvecklar och tillhandahåller vi tjänster inom matchmaking, kompetensutveckling och samarbeten. Vi driver även mötesplatsen Media Evolution City i Malmö där en fjärdedel av medlemsföretagen har sin dagliga verksamhet - och så driver vi den uppskattade samtidskonferensen The Conference som varje år lockar människor från hela världen till Malmö för att samtala och lära sig mer om samhälle, framtid och den digitala utvecklingen.

Arbetsuppgifter
Alltså. Media Evolution söker en person med affärsutvecklingskompetens som ska arbeta för tillväxt i skånska små och medelstora företag.

Som affärsutvecklare kommer du att kontakta och träffa små och medelstora företag runt om i Skåne för att analysera deras tillväxtbehov. Efter inledd kontakt så blir det din uppgift att länka ihop företaget med lämplig aktör i det skånska innovationssystemet. Ditt ansvar är alltså att se till att fler SME-företag kommer i kontakt med företagsfrämjande aktörer som kan vägleda dem mot bättre tillväxt.

Förutom initial kontakt och fysiska möten så är det också ditt ansvar att följa upp och dokumentera hela processen. Du kommer att bli en del av Media Evolutions team men arbetet kommer du att till stor del utföra på egen hand, givetvis med stöd från samtliga organisationer i “SME i Tillväxtfas”. Vid tjänstens start så kommer du också få tillfälle att träffa och lära känna samtliga 15 organisationer samt dess nyckelpersoner.

Kvalifikationer
Du har en bred affärsutvecklingskompetens med flerårig erfarenhet. Du kan på ett professionellt sätt föra dialog med ledning kopplat till affärsutveckling och tillväxt samt genom dialog analysera behov och tillväxtshinder.

Som person är du drivande, strategiskt, kommunikativ och självgående. Du gillar att nätverka och skapa möten mellan de företag du träffar, varför vi ställer högra krav på god social kompetens och flexibilitet.

God datorvana är en självklarhet. Mycket god förmåga att uttrycka sig i engelska och svenska är ett krav. Ytterligare språk är meriterande.

Tillträde: Snarast
Omfattning: Projektanställning med chans för tillsvidareanställning
Plats: Kontor i Malmö, operativ i hela Skåne
Ansök: Skicka in din ansökan till work [at] mediaevolution [dot] se

Sista anmälningsdag 24 maj.

Vi ser fram emot din ansökan!