DigitasLBi Sverige

Vi är en digital marknadsförings- och kommunikationsbyrå med kontor över hela världen. Men framför allt är vi What’s Next. Och vad betyder det?

Jo, vi tar med våra kunder på en digital förvandlingsresa. Oavsett om det gäller basala digitala lösningar eller spektakulära innovationer så är vi med våra kunder hela vägen – från strategi och koncept till produktion, lansering, resultat och analys.

Det spelar ingen roll var våra kunder befinner sig när de startar sin resa. Allt vi begär är en tro på att kreativitet, teknik och media kan göra varumärken speciella, delbara och mer värdefulla. Vi hoppas också att våra kunder vill engagera sig i att upptäcka What’s Next – tillsammans med oss.

Med över 2 000 experter i 17 länder och på 30 kontor runt om i världen sitter vi på en enorm mängd kunskap. Vi har experter inom kreativa, strategiska och tekniska discipliner samt inom media. Genom att blanda våra kompetenser skapar vi magi för våra kunder.

LBi står för Lost Boys international. I sagans värld får the Lost Boys (de borttappade pojkarna) följa med Peter Pan på äventyr. Precis som Peter Pan blir vi på LBi visare med åren, men vi vägrar bli vuxna.

55.597296513.0027101