Konsthantverkscentrum Syd

Konsthantverkscentrum/KHVC representerar över 800 professionellt verksamma konsthantverkare från hela Sverige. Vår uppgift är att ge råd, informera och skapa kontakter mellan utövare och brukare. Vi stödjer medlemmarna i såväl deras konstnärliga och kulturella utveckling som i deras företagande. KHVC har funnits sedan 1990 och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi är riktigt bra på:
- Kunskap om och överblick på konsthantverksområdet i Sverige och internationellt;
- Förmedling och matchning av professionella utövare inom området konsthantverk (keramik, glas, textil, metall och smyckekonst, trä);
- Utveckla samarbeten som genererar ömsesidiga värden för KHVCs medlemmar och våra samarbetspartners; t.ex har vi tagit fram innehåll/kvalitetssäkrat en broschyr och sajten konsthantverk.skane.com i samverkan med Tourism in Skåne – en publik guide till det främsta inom konsthantverket i Skåne.

Andra medlemsföretag kan hjälpa oss med:
Nätverk, utveckla marknad och strategier för att nå ut med dagens konsthantverket via nya kanaler och medier; idéer kring hur man med ny teknik kan förmedla det som är unikt i våra medlemmars verksamheter.

Kontaktpersoner:
Mio Schlegel, verksamhetsledare, mio [at] konsthantverkscentrum [dot] se, 08 545 222 90
Pernilla Norrman, projektledare Skåne, skane [at] konsthantverkscentrum [dot] se, 040-636 4999

http://www.konsthantverkscentrum.se/sv.html/hem

55.583192112.9289267