MINC

Startuphuset Minc i Malmö är en kreativ och framåtblickande mötesplats för entreprenörer och näringsliv. I dagsläget rymmer Minc en inkubator, en renodlad spelinkubator, en accelerator och StartupLabs - ett coworking space där entreprenörer kan sitta och jobba på sina idéer helt gratis i upp till sex månader. Minc driver dessutom ett ängelnätverk och Fast Track Capital, en ängelbackad riskkapitalfond som är knuten till acceleratorn Fast Track Malmö.

Mincs program erbjuder strategisk utbildning, rådgivning från erfarna affärsutvecklare, samt ett stort nätverk av mentorer och investerare för att skapa förutsättningar för entreprenörer att på bästa sätt kunna bygga ett växande bolag. Entreprenörernas egna förutsättningar och behov lägger grunden för hur programmet utformas och blir således unikt för varje affärsidé.

Sedan Minc sattes upp av Malmö Stad år 2002 har mer än 100 innovativa bolag varit med i inkubatorprogrammet, inklusive internationella framgångssagor som Polar Rose, Orbital Systems, Hövding och Apsis.

55.65837573171966613.0517578125