Örestad Linux

Örestad Linux är ett väletablerat webb- och utvecklingsföretag med en unik bredd av kompetenser inom öppen programvara. Att vi jobbar med öppen programvara innebär att du som kund slipper onödiga licenser.
Våra uppdrag sträcker sig från webbsidor och intranet, interaktionsdesign och gränssnittsprogrammering, system-och applikationsutveckling till integrering. Vi är med andra ord ett företag som gillar programmering och behärskar allt från WordPress, Drupal, HTML5, Perl till C-programmering.

Hur vi jobbar
Vi jobbar tätt ihop med reklambyråer, PR byråer och e-handelsföretag. Genom vår kompetens kan vi utveckla och realisera din vision om utseende och funktion. Du som kund kan med andra ord komma till oss så sätter vi kod på dina idéer!
Vi jobbar gärna med öppen programvara – roligt för oss och du som kund slipper onödiga licenskostnader och får en produkt som är lätt att administrera och vidareutveckla.

Teknik: html, php, css, javascript, Linux, Apache, MySQL
Plattformar: WordPress, Drupal

Systemutveckling och systemförvaltning
Utveckling, anpassning och paketering av främst öppen programvara men även av “legacysystem” – dvs system som redan är utvecklade av någon annan än oss. Vi tar hand om er förvaltning, support och vidareutveckling.

Teknik: Linux/öppen programvara
Referenser: Webby, Proffs, CRM

Företaget
Som ett fristående företag, utan stora ägare som påverkar våra beslut, kan vi ge våra kunder en mer personlig service och en större flexibilitet än våra nuvarande konkurrenter. Detta gör att vi kan verka snabbt, ge våra kunder tillgång till den breda kompetens och det interna idéskapandet som finns inom Örestad Linux AB

55.608460113.0068849