Bästa besöket - hälsa på hos Media Evolution City

Hej, kom gärna och hälsa på Media Evolution City!

Ta med ditt team, dina kunder eller din ledningsgrupp till oss. Vi har paketerat ett studiebesök, som vi allra ödmjukast kallar för "Bästa Besöket". Det innehåller nämligen en inspirerande rundtur i vårt fina hus, massor av olika mötesplatser, våra tankar kring nya arbetssätt och hur vi får till det, och sist men inte minst ett samtal om lärdomar ni kan ta med er hem. Allt designat utifrån era behov.

Under ett par timmar delar vi med oss av våra erfarenheter och lärdomar från att ha byggt såväl klustret Media Evolution, som huset och mötesplatsen Media Evolution City. Vi dyker djupare in i vad digitaliseringen i samhället innebär, och hur det påverkar din bransch. Och vi fördjupar oss i ett samtal om lärdomar att ta med, utifrån era utmaningar.

Vi har två olika upplägg för ett besök hos oss.

Bästa Besöket är 3 timmar och innehåller:
- Introduktion & presentation av Media Evolution; hur vi arbetar med att koppla samman företag för att dela, lära, tänka nytt och ställa om i det digitala skiftet, och hur vi har skapat Media Evolution City tillsammans med vårt community
- Rundtur på Media Evolution City
- Besök hos eller möte med ett eller flera av företagen i vårt community
- Utifrån era behov och utmaningar, samt vad ni hört och lärt under studiebesöket och de frågeställningar som ni fått, pratar vi vidare om vad ni lärt och hur ni kan det vidare i er verksamhet

Det Bästa Besöket är helt enkelt vårt bästa upplägg för dig som vill lära och inspireras av hur Media Evolution och företagen i vårt community arbetar, och som vill ta med er kunskap och idéer till hur ni kan göra nytt.

Vi erbjuder också ett kortare upplägg för ett besök hos oss, på 1,5 timme. Detta kortare besök passar er som vill ha inspiration och se mer av Media Evolution City och hur det fungerar.

Vi skräddarsyr alltid besöken efter behov. Hör av dig till Pernilla Lavesson för att prata om vad ni vill få ut av ert besök hos oss!

Välkommen!