Det bubblar hos DoDream!

29 april, 2011 - 11:26

Det händer mycket i DoDream, ett av våra externa projekt. Här berättar en av projektledarna, Åsa Skogström Feldt, mer om vad som hänt den senaste tiden.

Oj vad det har hänt mycket sedan sist. Så mycket att vi inte ens hunnit blogga. Här kommer nyheter i korthet:

Vår nya logga är klar, vad tycker ni om den?

I mitten av april var det lansering av nätverket Women for Sustainable Growth, med många prominenta och intressanta deltagare både från Sverige och Mellanöstern. Själv hade jag förmånen att få hålla en keynote. Den två dagar långa konferensen avslutades med crowd sourcing av många intressanta idéer.

Och så har vi kört igång projektet med Nätverket Göran och Herrgårdens Kvinnoförening. Ett 30-tal kvinnor samlades på Rosengård för att diskutera sina drömmar och lära känna varandra. Workshopen resulterade i fem arbetsgrupper som nu kikar på vad de vill satsa på tillsammans. De olika områdena som identifierades var mat/catering, sömnad/återvinning, bok, odling och hälsa. Separata arbetsmöten pågår nu innan nästa workshop den 17 maj. Stort tack till Malmö Stad , Sparbanken Öresund och Nobina som gör detta projekt möjligt! /Åsa