Bli Premiummedlem i Media Evolution

Media Evolution involverar Premiummedlemmar från olika branscher som vill samarbeta och utvecklas tillsammans med de som verkar i framkant inom media, kommunikation och digitalutveckling. Ett Premiummedlemskap innebär ett tätt samarbete, en rad olika förmåner och möjlighet att vara delaktig på ett djupare plan.

Vi är övertygade om att det är i mötet mellan stora och små företag från olika branscher som framtidens innovationer uppstår. Media Evolution, med sin mångfald av människor och organisationer, är en unik plattform att verka inom. Som Premiummedlem erbjuds man möjlighet att verka nära våra medlemmar och bli en naturlig partner för företag som verkar i den digitala framkanten.

I Media Evolutions nätverk ingår ca 400 företag och organisationer, vi känner vårt community kan på så sätt scanna terrängen och guida till intressanta personer och organisationer att möta.

Exklusiva aktiviteter

Vi gör upp en årsplanering och fyller den med relevant skräddarsytt innehåll. Det kan t ex innebära att initiera samarbeten med våra medlemsföretag, att utbyta kunskap och lyfta nyheter och trender inom digital utveckling eller att bistå i rådgivning inom omvärldsanalys, affärsutveckling och internationalisering. Det ingår biljetter till The Conference och ett sammanhang att möta och utvecklas med andra större företag. Våra Premiummedlemmar erbjuds ett nära samarbete med organisationen och har en utsedd person som samordnar överenskomna aktiviteter och bjuder in personer på företaget till relevanta aktiviteter.

Våra Premiummedlemmar
Skanska
Swedbank
Unionen
Zacco
Kultur Skåne
Arbetsförmedlingen

Japp, det är ett extra ordinärt medlemskap. Kontakta Sofie Bachrach om du är intresserad av ett Premiummedlemskap, så berättar hon allt du behöver veta.