X Media Lab Sweden - nominera ditt projekt nu!

14 september, 2011 - 11:40

Tillsammans med Nordic Game, Future Position X, KulturKraft Syd och Malmö Högskola arrangerades första omgången av X Media Lab i Sverige den 21-23 januari 2011, i Malmö.

X Media Lab är en internationell konferensdag som är öppen för alla, kombinerat med ett tvådagarslabb för koncept- och affärsutveckling av idéer inom digitala medier.

Syftet är att stärka kunskap, kompetens och idéutveckling inom positioneringsfältet crossmedialt. Med detta skapar vi förutsättningar för företag och personer inom innehållsproduktion i digitala medier i södra Sverige att bli mer konkurrenskraftiga på en snabb och rörlig internationell marknad.

X Media Lab vänder sig till alla som är intresserade av att veta mer kring hur man kan använda ny teknik för att utveckla sina projekt.

Då mottagandet av det första labbet blev så enormt positiv från publik och medverkande av konferens och labbdagar, är vi nu i full planering av nästa labb som kommer att även det vara i år den 25-27 november. Även det kommer att äga rum i Malmö.

Även denna upplaga kommer att handla om Location Based Services, då det fortfarande är ett aktuellt ämne och finns mycket utvecklingspotential kvar att hitta och utforska runt.

Så nu är det hög tid för er som vill medverka på labbet i november att nominera era projekt och produkter till X Media Lab – anmäl ert projekt här på X Media Labs egna hemsida.
http://www.xmedialab.com/project-application/

Evenemanget har tidigare arrangerats i städer som Los Angeles, Mumbai, Sydney, Beijing, London, Amsterdam, Seoul och Kula Lumpur.