Föreläsning i sociala medier i Karlshamn

6 oktober, 2011 - 19:15 - 20:15

När: 6 oktober, 19:15-20:15 med efterföljande frågestund och diskussion
Var: NetPort Science Park, Biblioteksgatan 4, Karlshamn
Lokal: Rio Grande
Anmälan: Anmälan görs här och är kostnadsfri
Som medlem i NetPort eller i Media Evloution är du välkommen att deltaga i föreläsningen som är en del av City of places kostnadsfritt.
Frågor? Maila Anna Deutgen (anna [dot] deutgen [at] netport [dot] se)

Nu har nätet och allt mer avancerade mobiltelefoner gett företagen nya kanaler att nå ut till både kunderna och kundernas vänner. Kittet i kommunikationen är sociala medier. På exempelvis Facebook kan du visa dina kompisar var du just handlat med en enkel knapptryckning. Butiken får reklam, och du får rabatt. City of places är ett samarbete mellan Netport och Karlshamns Centrumförening för att genom kompetensutveckling i sociala medier skapa en bättre plattform för affärsutveckling i staden. Enskilda kampanjer med positionering och "places" har gjorts av större företag tidigare men med City of places vill vi testa ett samlat grepp med en hel stadskärna som arena.

Den 25-27 november ordnas alltså ett slags digitalt Liseberg i staden Karlshamn. I samband med detta erbjuds butiker och företag som är medlemmar i Karlshamns Centrumförening under hösten hjälp med kompetens- och affärsutveckling. Vi har bjudit in Stellan Löfving som en inspirationsföreläsare för att tala om marknadsföring i sociala medier med handelsfokus.

Stellan Löfving är skribent, föreläsare och rådgivare, främst i frågor kring digitala medier, marknadsföring och handel. Han driver företaget Foodwire, som tillhandahåller Nordens ledande nyhetstjänst för beslutsfattare i livsmedelsbranschen, och är en av grundarna till den nya kommunikationsbyrån Truth i Göteborg. Stellan Löfving är också grundare av bland annat den webbaserade förmedlingstjänsten Wesserbisser, samt projektledare för den västsvenska knytkonferensen WebCoast.

Föreläsningen arrangeras av NetPort.Karlshamn i samarbete med Karlshamns Centrumförening.