XOVATION - om ny teknik

19 juni, 2012 - 14:00 - 18:00

XOVATION bjuder in Dig till ett lekfullt event där Du i lugn och ro får lära Dig mer om ny teknik. Men egentligen handlar det om människorna bakom tekniken. Om kommunikation människor emellan. Och om att hitta nya vägar till dialog.
Det handlar om Dig.

Räddningstjänsten, biblioteket och förskolan är några som börjat använda ny teknik för att kommunicera de senaste tre åren med hjälp av XOVATION. Men det finns många fler vars inspirerande historier berättas denna dag.

KARIN ADELSKÖLD (Årets komiker 2011, journalist, teknikbloggare och känd från TV och radio) berättar 16:00 utifrån egen erfarenhet att det aldrig är för sent att nybörja!

AKTIVITETER: Vi bjuder på klassiskt kafferep | Jens U Nilsson spelar sommarsånger i vår sommarberså | Parkbänkssamtal med bl.a Emina Kovacic, stadsarkitekt och Ulrika Nordén Johansson, näringslivschef | Räddningstjänsten visar räddningsfordon | Biblioteket visar hur man lånar digitala böcker | Förskolan berättar hur de använder Facebook som pedagogiskt verktyg | Vi visar hur du kan felanmäla och skicka in synpunkter via din mobil

Alla är varmt välkomna!

NetPort.Karlshamn
Biblioteksgatan 4, 37435 Karlshamn, Sweden
View Map · Get Directions