Stratiteq Social Collaboration Day

4 oktober, 2012 - 09:00 - 16:00

Vår medlem Stratiteq i Malmö ordnar en heldag i hur kan effektivare samverkan bidra till ökad lönsamhet?

Intranätet som vi känner det är dött. Den nya tidens internkommunikation är social och sätter användaren i centrum. Den möjliggör ökad transparens, uppmuntrar till innovation och effektiviserar dina kollegors arbetsdag. På Stratiteq kallas det ”Min digitala arbetsplats”.

Hur kan ni effektivisera ert befintliga intranät och vilka möjligheter innebär "Min digitala arbetsplats" i praktiken? På Stratiteq Social Collaboration Day den 4 oktober diskuteras hur effektivare samverkan bidrar till ökad lönsamhet för ditt företag. På plats finns nyzeeländske Collaboration-gurun Michael Sampson.

Möt Collaboration-gurun Michael Samson
Han är världens främsta Collaboration-strateg och författare till bästsäljande böcker som "User Adoption Strategies" och "Seamless Teamwork". Michael Samson kommer att beskriva metoder för att öka användar-engagemanget i en digital arbetsplats och hur lösningar kan utformas för att generera reella och mätbara effekter.

Yammer om intranätets utveckling
Yammer är en mjukvara som underlättar för ditt företag att uppnå effektivare samverkan. Yammer kommer till Stratiteq Social Collaboration Day för att berätta om de senaste trenderna kring Enterprise Social Networks (ESN) och hur system som sätter användaren i centrum är på väg att förändra intranätets framtid.

Vad: Stratiteq Social Collaboration Day
När: 4 oktober 2012 kl 09-16
Var: Gustav Adolfs torg 10a, Malmö
Program: läs agendan här.
Kostnad: 40% rabatt om man anger Media Evolution vid anmälan.