Meet’n’Hack

31 maj, 2013 - 13:00 - 1 juni, 2013 - 19:00

Meet’n’Hack 31 maj – 1 juni 2013 på Media Evolution City i Malmö

Tillsammans med dig vill vi ta fram framtidens hållbara och innovativa turisttjänster. Alla som har idéer, lösningar och som kan hacka en kod för att förverkliga idéerna till ett Meet’n’Hack är välkomna att delta.

Under två dagar skapar vi en kunskapshöjande mötesplats för köpare av digitala ”destinationsutvecklingsprodukter”(t ex turismansvariga i kommuner), utvecklare och kreatörer som kan leverera efterfrågade produkter och tjänster. Härefter går vi över till ett produktivt hack där vi tar den kunskapen som delats och applicerar den i lösningar.

Experter på plats
Vi har bjudit in några av Sveriges kunniga inom hur man arbetar med öppen data och APIer så att ni ska kunna få all kunskap som behövs för att arbeta med sådana.

Som exempel kommer Ted Valentin som bla arbetat med Tripbirds och nu senast ”Best of SVT”, Andreas Krohn API-specialist/webbutvecklare och Anna Fagerstöm TV4-journalisten som nu arbetar med att hjälpa småföretagare med PR för att nu ut på ett kostnadseffektiv sätt. Vi kommer även att få höra av turismansvariga i Skåne och Blekinge vad de har för behov. Programmet kommer löpande att fyllas på med fler intressanta talare.

Tävling med fina priser
Hacket är utformat som en lagtävling som pågår i 24 timmar, där vinsten är biljetter till Media Evolution The Conference och möjlighet att ta vidare sina idéer genom uppföljande aktiviteter med representanter inom turism och företagande i Skåne och Blekinge.

En jury bestående av representanter från turism och näringsliv utser vinnaren.

Anmälan
Läs gärna mer om Meet'n'Hack på vår eventsida - här kan du också göra din anmälan.

Håll utkik efter mer info framöver

Arrangemanget Meet'n'Hack möjliggörs av samarbete med Internetfonden .se, Tourism in Skåne, Netport, Open DAI, Hyper Island, Sydsvenska Handelskammaren, Region Blekinge, MEDEA, Foo Café och EU Europeiska regionala utvecklingsfonden.