After Work på Celemi Malmö

15 maj, 2013 - 17:00 - 20:00

Är du intresserad av företagsutbildningar? Jobbar du med förändringsarbete eller kompetensutveckling inom din organisation? Välkommen på en After Work hos Celemi den 15 maj kl 17:00 på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö.

Kvällens tema är ”Success Through People” och du är välkommen att utforska detta område med vårt medlemsföretag Celemi.

Läs mer på celemi.se/AfterWork2013 .

Vad: AfterWork hos Celemi: Success Through People
Var: Nordenskiöldsgatan 8 (vid Anna Linds Plats)
När: 15 maj, kl 17:00
Anmälan: Anmäl er till ask [at] celemi [dot] com - senast 8 maj

Malmöbaserade Celemi har sedan starten 1985 varit marknadsledande inom brädspelsbaserade affärssimuleringar och skräddarsydda inlärningslösningar, genom vilka människor får bygga praktisk kunskap kring affärs- och strategikoncept. Med över 3.4 million deltagare i över 70 länder är Celemi en anlitad inlärningspartner till organisationer såsom Baxter, HP, IKEA, Siemens, och Skanska. www.celemi.com