Malmö pr-pub

2 maj, 2013 - 17:00 - 19:00

Torsdagen den 2 maj får Malmö pr-pub besök av Martin Walfisz, grundare av Massive Entertainment och idag vd på Planeto, Erik Robertson, VD på Nordic Game Resources och Martin Hultberg, kommunikationsansvarig på Massive Entertainment, för att diskutera pr som framgångsfaktor i spelbranschen.

Var: MINC
Tid: 17.00

Anmälan och mer information hittar du här.

Välkommen till en diskussion om användandet av pr i spelbranschen. Hur marknadsförs nya spel och vilka faktorer avgör egentligen om ett spel blir en flipp eller flopp?

Konferensen Nordic Game, det snabbväxande företaget Massive Entertainment och ett flertal mindre spelstudior har samtliga bidragit till att sätta Malmö på den svenska spelkartan. Nordic Game-konferensen drar publik från hela världen och Massive Entertainment har sedan starten 1997 växt i snabb takt och sysselsätter idag knappt 300 personer. Kom och lyssna på när några av stadens mest meriterande inom spelbranschen diskuterar och berättar om sina erfarenheter.

Arrangör: Kommunicera i samarbete med Svenska pr-företagen.
Fri entré!