Innovation in Mind

18 september, 2013 - 11:30 - 19 september, 2013 - 18:30

Innovation in Mind lockar innovationsintresserade och experter från alla världens
kontinenter. I samband med den årliga konferensen ordnas workshops, open forums och andra aktiviteter av flera olika innovationsaktörer. Det ger en unik överblick och möjlighet till kontakt med ett brett spektrum av innovationssatsningar.

Årets tema är What´s Next och fokuserar bland annat på hur den internationella innovationskartan nu ritas om, på ett sätt som berör oss alla. Vi får inblickar i nya tankesätt och organisationsformer och hur innovationsutmaningar kan mötas under vitt skilda förutsättningar. Det finns många goda skäl att följa Innovation in Mind via webb och nyhetsbrev och att vara i Lund den 18 – 20 september 2013.

Mer information om konferensen