Världens Bästa Morgon med bokrelease

21 januari, 2014 - 08:00 - 09:45

Starta din dag på Media Evolution City med en finfin frukostbuffé, nätverkande med andra smarta, säg hej till en professor, vinn en bok och lyssna på en spännande föreläsning om hur vi kan använda medier på ett mycket mer medskapande sätt.

Jonas Löwgren och Bo Reimer är författare till boken Collaborative Media: Production, Consumption, and Design Interventions utgiven av förlaget: MIT Press.

Boken handlar om att använda medier på ett mer medskapande sätt, både när vi konsumerar och producerar media. Jonas och Bo kallar fenomenet kollaborativa medier, och i boken undersöker de vilka kvaliteter, egenskaper och former av media som får betydelse för vårt arbetsliv och privatliv.

Under föreläsningen tittar vi också på samhällsfrågor - om hur vi alla är en del av det digitala skiftet och vilka möjligheter det innebär för oss alla att ta tillvara på den förändringen. Föreläsningen är på engelska.

8:00 Bästa frukostbuffén är uppdukad
8:30 Bokrelease med föreläsning i Multirummet
Vi ses på Media Evolution City den 21/1.

Anmäl dig här.

Mer om boken Collaborative Media: Production, Consumption, and Design Interventions

Frukosten sponsras av Malmö Högskola och The MIT Press.