Bli en smart och effektiv presentatör!

19 mars, 2014 - 09:00 - 12:00

Seminarium: Bli en smart och effektiv presentatör!
Du ställs ibland inför utmaningen att presentera dig eller ditt företag, eller din produkt/tjänst, eller kanske en viktig intern förändring. Den 19 mars har du möjlighet att bli en smartare och mer effektiv presentatör. Anders Gerward från InfoMediaTech gästar vår uppskattade seminarieserie och ger oss nycklar till kommunikationen, kroppsspråket, verktygen.

När: Onsdag den 19 mars, kl 9 – 12
Var: Malmö Cleantech City, Nordenskjöldsgatan 17, Malmö
Anmälan och frågor: ingela [dot] bogren [at] iuc-skane [dot] se, 0733-595475

http://www.iuc-skane.se/media/21288/inbjudan_seminarium_19_mars__bli_en_...
">Inbjudan som pdf här!

Att delta i ett seminarium med oss ger dig inte bara ny kunskap, utan också givande diskussioner och erfarenhetsutbyten med andra företag, som i likhet med dig vill fördjupa sig inom olika områden. Några punkter ur programmet den 19 mars:
· Ett bra avstamp
· Effektiv disposition - med röd tråd
· Bryt mönster - vikten av variation
· Verktyg - PowerPoint - när, och varför, och hur?

VÄLKOMMEN!