Världens Bästa Morgon med Unionen om Employer Branding

4 juni, 2014 - 08:00 - 10:00

Är du en attraktiv arbetsgivare idag och i framtiden?

Att vara en attraktiv arbetsgivare sparar pengar på både kort och lång sikt. Detta har smarta arbetsgivare insett. Företag som alltid är lite bättre än genomsnittet lyckas, tack vare sina lojala och kompetenta medarbetare.

Employer Branding handlar om arbetsgivarens varumärke och vad det förknippas med ur olika aspekter. När kompetensbrist, hotar vaknar många företagsledningar upp och inser att de måste bli en mer attraktiv arbetsgivare. Allt fler börjar därför ta Employer Branding-arbetet mer på allvar.

Under denna fantastiska morgon kommer Anna Dyhre att ge dig konkreta verktyg för att se över vad ditt företag kommunicerar. Det kommer även att finnas möjlighet att ställa frågor till Unionen som berättar om vad kollektivavtalet innebär för det varumärkesstärkande arbetet.

Anna Dyhre är före detta Sverigechef på Universum -det globalt ledande företaget inom Employer Branding. Hon driver idag sitt egna bolag inom Employer Branding och är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare inom ämnet.

Världens Bästa Morgon arrangeras av Unionen som bjuder på frukost, smoothies och rådgivning.
Frukosten servas från klockan 08:00 och föreläsningen startar 08:30.

ANMÄL DIG HÄR!

Varmt Välkomna!