Världens Bästa Morgon med Stratiteq

13 maj, 2014 - 08:00 - 10:00

Börja dagen på Media Evolution City med en härlig frukostbuffé, förbättra ditt nätverk, ta del av klokheter och bli klokare själv! Fokus för morgonen går i ämnet "Som intern kommunikation och moderna kundrelationer borde fungera". Tillsammans med Stratiteq bjuder vi in till Världens Bästa Morgon!

Varför använder ingen intranätet på ditt företag? Tja, möjligen så använder ledningen intranätet som en megafon mot de anställda. Vilka möjligheter skulle uppstå om även er interna organisation betraktades som en marknad? Tänk dig en "digital arbetsplats" för kunskapsutbyte, delaktighet och innovation. Om inte annat så är ett sådant arbetssätt en förutsättning för era framtida medarbetare – och mest troligt även för era befintliga.

Hur moderna är ditt företags affärsrelationer? Kundernas inflytande ökar och de kan snabbt värdera produkter och erbjudanden. Det borde tämligen ställa nya krav på era affärsmodeller och processer, eller? Framgång i en digital värld är långt mycket mer än hemsida, produktinformation, lagersaldo och beställningsfunktion. En modern affärsrelation innebär kundvård och utveckling i alla kontaktpunkter och kanaler – genom hela kundlivscykeln.

Vad: Världens Bästa Morgon med Stratiteq
När: 13 maj kl 8:00
Bästa frukostbuffén är uppdukad kl 08. En halvtimme senare står Stratiteq på scen.
Anmälan: Registrera dig här!
Om Stratiteq: Läs här.

Frukosten sponsras av Stratiteq.

Biljetter till Världens Bästa Morgon med Stratiteq via Eventbrite