Just Dance Now med Massive Entertainment

16 augusti, 2014 - 17:30

Interaktiv dans med Massive på Malmöfestivalen! På begäran! Just Dance Now. 15 000 personer som kommer att dansa tillsammans på Stortorget med mobiltelefonen i handen och följer koreografi och musik från högtalarna och storbildsskärmarna på Stora scenen. Lördag 16 augusti kl 17.30 blir det verklighet! Då slår Malmö rekord i interaktiv dans när vi testar Just Dance Now!

Massive Entertainment låter Malmö bli först i världen med att låta en hel stad dansa samtidigt i Just Dance Now! Just Dance, världens mest framgångsrika dansspel, har tack vare Malmöstudion tagit steget över till mobiltelefoner. Detta betyder att tusentals personer kan dansa tillsammans vid evenemang.

”Vårt mål är att få hela världen att dansa tillsammans”, säger David Polfeldt, studiochef på Massive. ”Eftersom Just Dance Now utvecklats i Malmö är det bara rätt att vi testar den första stora dansen här!”.