Utveckla dig själv och din försäljning – två halvdagar med Philip Diab

10 september, 2014 - 09:00 - 12:00

Malmö Cleantech City och IUC Skåne bjuder in till en utbildning, skräddarsydd för att under två halvdagar utveckla din försäljning. Kursledare är Philip Diab.

Välkommen till en utbildning där du får lära känna dig själv bättre, med fokus på försäljning.
· Dag 1: ”Sanningar” om försäljning, utmaningar och svårigheter. Du coachas, utmanas och får handfasta tips. Du får en uppgift till dag 2: Du bestämmer dig för att göra något nytt för att kortsiktig driva på din försäljning – att redovisa dag 2.
· Dag 2: Feedback på uppgift från dag 1. Vi fördjupar oss i hur du jobbar med försäljning och vad just du behöver.

Efter utbildningen kommer du att ha en ökad medvetenhet om vad du kan göra för att sälja mer, du kommer att ha fått med dig användbara tips för att öka din försäljning och du kommer att göra ett åtagande för att använda det du lärt dig.
Det finns endast 20 platser. Innan utbildningen startar får du en länk med några frågor att fylla i. Detta för att vi ska kunna göra utbildningen så relevant som möjligt för dig.

Dag 1: Onsdag 10 sept, kl 09.00 – 12.00
Dag 2: Onsdag 24 sept, kl 09.00 – 12.00
Plats: Malmö Cleantech City, Nordenskjöldsgatan 17, Malmö

Philip Diab har 25 års erfarenhet av framgångsrikt entreprenörskap och har de senaste 10 åren hjälpt företagare och chefer att utveckla sig själv och sina verksamheter med hjälp av professionell coaching. Kunderna är alltifrån globala organisationer till små innovationsföretag. Philip dyker också upp i TV-programmet Lyxfällan med jämna mellanrum, där han coachar vissa av deltagarna till livsstilsförändringar.
Kursavgift: 1495 kr ex moms. Bindande anmälan.
Frågor: Kontakta Lena Persson på Malmö Cleantech, lena [dot] persson22 [at] malmo [dot] se, 0709-724953.
Anmälan: Ingela Bogren, IUC Skåne, ingela [dot] bogren [at] iuc-skane [dot] se, 0733-595475, senast 20 augusti.

Här kan du läsa mer
VÄLKOMMEN!