Nätverksgung med V.B.A.W i Blekinge!

27 november, 2014 - 15:00 - 20:00

I månadstemat the Art of Networking tar vi turen till Blekinge och pratar om nätverkets betydelse, nätverkar och hittar inspiration till fantastiska reggae/dancehalltoner i höstmörkret.

Det blir föreläsningar, nätverkande och skönt gung i reggae/danshallstil på Världens Bästa After Work på NetPort Science Park tillsammans medSparbanken i Karlshamns Näringslivsstiftelse och Karlshamnsfastigheter.

I ett par år nu har hundratals (500-800 pers varje gång) kommit till Media Evolution City i Malmö för att uppleva V.B.A.W - Världens Bästa After Work. Nu får alla Blekingebor chansen att uppleva konceptet, fast på NetPort Science Park i Karlshamn.

Boka in eftermiddagen den 27 november från 15.00!

Påverka ditt eget nätverk och tänk kring nätverk!
Magnus Thure Nilsson, VD på Media Evolution pratar om banbrytande community building och att skapa innovativa plattformar. I denna föreläsning delar han med sig lärdomar och erfarenheter från att ha skapat Media Evolution, Media Evolution City och The Conference.

Charlotta Rydholm, VD & grundare av Urban Inspiration
pratar om hur ditt eget agerande påverkar ditt nätverk. Om du aktivt tänker i nätverksbanor och vilka dina första steg kan vara för att arbeta i de banorna. Charlotta sysslar med hållbar kommunikation för företag och mindre grupper i form av föreläsningar, workshops och moderatoruppdrag.

Praktikaliteter
Vad: Seminarium + V.B.A.W
Var: NetPort Science Park, Karlshamn
När: 27 november kl 15-20
Anmälan: Yes - anmäl dig här eller på facebook-eventet. Eftermiddagen är öppen för alla, du är välkommen att bjuda med en kollega eller vän - ju fler desto roligare!

Hålltider
15.00 Magnus Thure Nilsson - Communitybyggande - Media Evolution
15.20 Charlotta Rydholm - Arbeta med ditt nätverk - Urban Inspiration
16.20 Nätverkande
16.45 V.B.A.W med Gourmet Grön
17.30 Uppträdande med sköna reggae/dancehall-liraren Antonio D

Hoppas vi ses!