Prova på Lean och bli ett Smart företag!

22 januari, 2015 - 08:30 - 12:00

Vad är det som är viktigt för att ett företag ska vara lönsamt och ha engagerade medarbetare, nöjda kunder och ägare?

Det börjar förstås på hemmaplan med motivation och engagemang, arbetsklimat, smarta och smidiga flöden i hela företaget, såväl i produktionen som i resten av verksamheten. Bilindustrin med Toyota i spetsen har arbetat efter de här principerna i många år men Lean fungerar i alla typer av verksamheter, från tillverkning till administration, sjukvård, i kommuner – ja, överallt.

Under en engagerande förmiddag där vi utgår från principerna i Lean, pratar vi om förändrings- och förbättringsarbete, vad som krävs för att lyckas med förändringsarbete och hur man får personalen med sig. Seminariet varvar teori med praktik och det här är en unik chans att få spela Lean-spelet. En riktig energikick där deltagarna mycket påtagligt får uppleva positiva resultat av förbättringsarbete.

Martin Johansson från SVP Engineering leder seminariet. Han har sin bakgrund från Scania och har som konsult för IUC Skåne coachat många företag, både stora och små att införa Lean i sin vardag. Dels i vårt Lean-program Smart Verksamhet och nu också i Produktionslyftet som IUC Skåne är regionledare för sedan 2014.

Anmälan och frågor
Anmälan senast 12 januari till jenny [dot] bramell [at] iuc-skane [dot] se. Om du har frågor om seminariet, kontakta Jenny på ovanstående e-postadress eller på 0709-62 91 50.
Tid: 22 januari, kl 8.30-12.00
Plats: Minc, Anckargripsgatan 3, Malmö
Arrangör: IUC Skåne
Kostnaden för seminariet är 500 kr inkluderat dokumentation och fika. För ytterligare personer från samma företag är kostnaden 250 kr/person. För medlemmar i IUC Skåne är seminariet kostnadsfritt.
No-show utan avanmälan faktureras med 500 kr. Priserna är exklusive moms.

VÄLKOMMEN!