Världens Bästa Morgon om Open Innovation

4 februari, 2015 - 08:00 - 09:30

Kom på frukost och få en presentation kring Open Innovation! Johan Mårtensson, OpenUp, och Henrik Aurell, Zacco, kommer att inspirera och berätta om vad Open Innovation innebär i praktiken, hur Open Innovation kan hjälpa företag till framgång samt praktiska tips att tänka på för att öka chanserna till att lyckas med affärer. Vi dukar upp en superfin god frukost och så kommer det ett gäng sköna människor som precis som du vill ha en utmärkt start på dagen.

OpenUp ger dig genom en enkel innovationsmodell möjligheten att dra nytta av extern expertis! OpenUp erbjuder sina användare en plattform att påverka, delta eller innovera tillsammans med andra. Genom att koppla samman ett nätverks egenskaper med en innovationsplattform öppnas möjligheter för att skapa framtidens livsmedelsförpackningsinnovationer.

För dig som är sugen på att veta hur kan arbeta med öppen innovation genom smarta verktyg som du får genom OpenUp!

Praktikaliteter
Vad: Världens Bästa Morgon om Open Innovation
Värd: Zacco och OpenUp!
När: 4 februari 2015
Frukost: serveras från kl 8:00 - 8:30
Föreläsning i Multirummet: 8:30 - 9:30
Var: Media Evolution City i Malmö
Anmälan: Anmäl dig här!

Läs om Zacco här

Om OpenUp:
OpenUp lanserades av Packbridge och Skånes Livsmedelsakademi under oktober 2013 och är tillgänglig för alla med intresse för livsmedel och förpackningar. Det kostar inget att använda OpenUp! Vi är riktigt duktiga på att skapa arenor där olika kompetenser kan mötas. Antingen enbart i en digital öppen innovationsmiljö som OpenUp eller genom en mix av fysiska och digitala workshops.