Öppen föreläsning: organisera din kreativa tillvaro på Dunkers kulturhus

30 mars, 2015 - 18:15 - 19:15

Välkommen på en öppen föreläsning med Cecilia Dolk där du med enkla knep lär dig att öka din kreativitet, hålla innehållsrika och effektiva möten samt arbeta mer effektivt på distans. Perfekt för dig som utvecklar projekt i grupp, har flera projekt samtidigt eller frilansar.

https://www.facebook.com/events/618841024913799/

Du försöker gripa efter det där du tänkte på eller det där du såg som du ville berätta för din kollega. Frustrationen ökar, för du vet inte var du såg det där fantastiska och som om det inte vore nog så ska allt organiseras så att det fungerar med dina medarbetare också. Känner du igen dig? Här behövs ett system för att få saker gjorda på ett effektivt och bra sätt men som inte dämpar kreativiteten.

-Det är väldigt lätt att bli matt av allt som ska göras och vi skall ständigt vara uppkopplade. Vi ska hinna träna, vara sociala och förbereda morgonens möte och i slutet av dagen känns det inte alltid som vi får något gjort. Här behövs det system för att få saker gjorda på ett effektivt och bra sätt, och framför allt - hitta tid för återhämtning.

Tid: 18.15
Plats: RumEtt, éntreplan, Dunkers kulturhus.
Obs att ingen föranmälan krävs.

BoostHbg erbjuder även fördjupad endagsworkshop den 31 mars.
Läs mer om workshopen: http://www.boosthbg.se/1052-workshop-organisera-din-kreativa-tillvaro.html

Tid för workshopen: 09.30-16.30
Plats: BoostHbg, 4e våningen, norra vingen, Dunkers kulturhus.