Utveckla ditt "storyprenörskap"

1 april, 2015 - 16:00 - 18:00

BoostHbg erbjuder en exklusiv webbaserad kurs för dig som vill bli en duktig "storyprenör" alltså bra på både berättande och entreprenörskap. Kursen ges under tio veckor via seminarier online och tre gånger på BoostHbg. Det finns åtta platser till ett värde av 17 500 SEK som BoostHbg bekostar. Räkna med 4-6 timmar i veckan.

Du ansöker via www.ansokningsportalen.se under Transmedia. Ansvarig för kursen ärAnnelise Larson som har en bakrund som independet producent och har sedan 1995 arbetat inom området med marknadsföring och digitalt innehåll. Annelise har arbetat för statliga organisationer och produktionsbolag i Nordamerika och hjälper kreatörer med publik-engagemang och att bygga upp digitala affärs

Förlängd deadline till den 23 mars 08.00. Kursen drar igång den 1 april. Kursen löper varje onsdag kl 16.00-18.00 i tio veckor fram t.o.m. den 3 juni. Kick off och första kurstillfälle sker på BoostHbg den 1 april kl 15.00-18.00. Vi träffas igen på BoostHbg den 22 april och avslutar på BoostHbg den 3 juni. Kursen ges på engelska.