The Mix of Media - nätverksdag mellan studenter och personer verkande inom mediebranscherna.

28 april, 2015 - 14:00 - 19:00

Vi presenterar stolt The Mix of Media, ett koncept baserat på en "nätverksdag" mellan studenter inom Medietenik på Malmö Högskola och personer verkande inom mediebranscherna. Dagen är till att integrera branscherna och skolan med varandra, vilket kan vara ett värde för framtiden.

Under dagen kommer kontakter att knytas, där studenterna får en fot in i branschen och där företagen får upp ögonen för ny ung arbetskraft. Dagen består av en innovativ workshop med snabba och produktiva case, där studenterna och branschen får en chans att samverka. En trendföreläsning om mediebranscherna kommer därefter att hållas av Kristin Heinonen som är en digital strateg och program curator på The Conference. Kristin kommer att berätta om viktiga trender och nya fenomen i mediebranschen. Dagen avslutas sedan med en mindre After Work, där webbyrån Odd Hill bjussar på kall öl för alla som vill stanna kvar och mingla.

För dig som: är studerande inom Medieteknik på Malmö högskola och har som intresse att få en inblick i mediebranscherna och möta inspirerande personer.
För dig som: är en person i ett företag eller organisation, verkande inom mediebranscherna, som vill möta ambitiösa studenter inom Medieteknik.
Detta får du: En halvdag med mingel, workshop, trendföreläsning och en eftermiddagsfika med frallor och kaffe/ te. Dagen avslutas med att webbyrån Odd Hill bjuder på en After Work.
Detta tar du med dig som student: en ingång och en inblick i mediebranschen, ny inspiration och nya värdefulla kontakter. Likaså en uppfattning om hur trenderna inom branscherna ser ut.
Detta tar du med dig som företagare: en medvetenhet om studenter som studerar medieutbildningar i Malmö, nya kontakter samt en inblick om hur trenderna inom mediebranscherna i dagsläget ser ut.

Anmäl dig här!

Var: Media Evolution City.
När: 28 April 14:00- 17:00, After Work kl 17:00-19:00.
För vem: Studenter inom Medieteknik samt företag och organisationer inom mediebranscherna.
Värd: Studenter i samarbete med Malmö Högskola och Media Evolution som part. Samt Odd Hill som är en sponsor för dagen.

Anmäla dig här!