Seminar with Alexandra Hvalgren - How to be super excited about everything!

19 maj, 2015 - 08:30 - 10:00

Welcome to Minc for the following Seminar:
To be super excited about anything! med Alexandra Hvalgren

Allt kan vara konst och alla får vara med.
Alexandra Hvalgren var praktikanten som skapade sitt eget jobb med hjälp av hennes social media skills och ett starkt driv för konstens tillgänglighet. Hon ser likheterna mellan konst och innovation och jobbar b.la med att få teknik och ingenjörskap att bli kommunikation. To be super excited about anything handlar om att ha roligt, genomföra drömmar och upp till kamp. Kom och inspireras av gränsöverskridande entusiasm och projekt, samt få reda på hur konstvetenskap kan användas teoretiskt i marknadsföring.

Alexandra driver sin egen firma Whaleartbranch där hon producerar feministiska konstutställningar och Pop Up Gallerys runt om i Sverige. Hon arbetar som Digital Media Strategist på Ideon Innovation i Lund och som kommunikatör på innovationsplattformen Future by Lund. Tidigare har Alexandra arbetat på Bonniers Konsthall, The Creative Plot, Lunds konsthall och Skånes konstfrämjande.

Program:
08:30 - 09:00 - Frukost
09:00 - 10:00 - Seminar

WHEN: May 19th, Tuesday, 08:30 - 10:00
WHERE: Minc, Anckargripsgatan 3, 211 19, Malmö

Anmäl dig här!

In collaboration with Region Skåne.