Världens Bästa Morgon med Stratiteq

26 maj, 2015 - 08:00 - 10:00

Hur påverkas er affärsmodell av den digitala transformationen?

För dig som: är intresserad av den digitala transformationen och affärsutveckling.
Detta får du: frukostbuffé med surdegsbröd, kaffe/te, yoghurt och granola. Föreläsning och inspiration. Efteråt bjuds det på smoothies och möjlighet att diskutera med Stratiteq.
Detta tar du med dig: insikter om varför det är viktigt att anpassa sin affärsmodell utifrån vår digitaliserade affärsvärld.

Anmäl dig här

Det enda som är konstant är förändring, brukar man säga. Det känns som det stämmer bättre än någonsin i den pågående accelerationen – inte minst med tanke på den digitala transformationen och kunders nya köpbeteende.

Oavsett om det handlar om ditt företags affärsmodell, processer eller produkter så är allt föremål för förbättringar – ständiga eller mer radikala. I sammanhanget kan Business Model Generation (BMG) med fördel användas. BMG är en modell som med utgångspunkt från dina kunders behov gör det enklare att både utvärdera och utveckla er affärsverksamhet.

På seminariet går vi igenom hur BMG-modellen fungerar samt visar exempel på ett företag som utmanat sin affärsmodell. Avslutningsvis får du möjlighet att känna på BMG i en mini-workshop. Vi arbetar då välkända case som Metro, Spotify med flera.

På plats från Stratiteq:
Kim Hedberg (affärskonsult)
Sara Schön (affärskonsult)
Anders Wojnicki (affärskonsult)
Kristina Jakobsson (affärskonsult)
Fredrik Swahn (kundansvarig)
Magdalena Carlenhag (marknadskoordinator)
Per Malmsten (kundansvarig)

Anmäl dig till frukosten här!

Media Evolution City 26 maj kl 8-10
Frukost serveras 8.00-8.30
Föreläsning 8.30-10.00

Här finns också facebookevent om du vill dela/bjuda med dig vänner!

Varmt välkommen!