Det värdefulla engagemanget

14 oktober, 2015 - 13:00 - 16:00

Seminarium: Det värdefulla engagemanget
När - 14 oktober, kl 13 – 16
Var – Slagthuset, Jörgen Kocksgatan 7A,Malmö
Hur kan jag som ledare och chef påverka engagemanget hos mina medarbetare? Varför är engagemang viktigt? Hur påverkar vi engagemanget? Hur arbetar vi metodiskt?

Ett brett engagemang bland företagets medarbetare skapar inte enbart en trivsam och attraktiv arbetsplats. Det är också grunden för goda affärsresultat, och för möjligheterna att rekrytera nya medarbetare.

Välkommen till en eftermiddag där du får inblick i en vetenskapligt baserad men enkel metod för att själv systematiskt arbeta med att öka engagemanget i organisationen. Ur innehållet:

En vetenskaplig bakgrund – tio faktorer som påverkar engagemanget
En metodik för att hitta och driva förändringar som ökar engagemanget
Diskussioner och frågor
Kathe Nonås, Fil dr och organisationspsykolog, leder seminariet. Kathe arbetar på Swerea Ivf, dels med ledarskap i lean miljö, bland annat som coach i produktionslyftet, dels med forskning om chefers vardagliga arbete, om förändringsledning och om engagemang. Se www.swerea.se/engagemang.

OBS: Begränsat antal platser! De 20 först anmälda får tillträde till vår Kickoff för årets Industrinatt, som inleds direkt efter seminariet på Slagthuset. Industrinatten är ett stort, årligt arrangemang för att visa ungdomar möjliga vägar till framtidsjobb inom industrin, och för att ge industriföretagen en möjlighet att visa upp sin verksamhet och sin arbetsmiljö. Industrinatten inleds med en kickoff, där de medverkande företagen finns på plats. Läs mer på www.industrinatten.se.

Anmälan och frågor
Kostnaden för seminariet är 500 kr inkluderat dokumentation och fika. För ytterligare personer från samma företag är kostnaden 250 kr/person. Medlemsföretag i IUC Skåne/IUC Syd kan kostnadsfritt delta med två personer.

Anmälan är bindande. No-show utan avanmälan faktureras med 500 kr. Priserna är exklusive moms.

Anmälan senast 8 oktober till Jenny Bramell: jenny [dot] bramell [at] iucsyd [dot] se, 0709-629150.
Kontakta Jenny för frågor! Läs mer om IUC här.
VÄLKOMMEN!