Det digitala Malmö

13 november, 2015 - 09:30 - 16:00

Vill du vara med och forma Det digitala Malmö?

Den 13 november har du möjlighet att, under en temadag och utställning, samtala kring digitaliseringen och bidra med din kunskap till arbetet med Det digitala Malmö. Har du inte möjlighet att delta på temadagen finns utställningen kvar november ut.

Vad är det digitala Malmö?
Det digitala Malmö är arbetsnamnet på det inriktningsdokument som ska sätta ramarna för hur digitaliseringen ska användas som positiv kraft för att förbättra samhällsservicen. Dokumentet kommer gälla hela Malmö stad under perioden 2015-2019.

Hur gör vi det?
Dokumentet bygger i delar på en dialog som samlat verksamhetsföreträdare och beslutsfattare från Malmö stad kring diskussioner i hur digitaliseringen påverkar och kan utveckla kommunens arbete. Nästa steg är att involvera medborgare och externa aktörer för att fånga så många perspektiv som möjligt. Nu bjuder vi in er så att ni kan bidra med er bild av Det digitala Malmö!
Välkommen!

Var: Stadshusets Foajé, August Palms plats 1
Temadag:13 november, kl:9.30
Utställning: 13-27 november, kl 8-16
Anmäl dig till temadagen och läs mer på www.malmo.se/digitala
Frågor? Patrik Dalgart, patrik [dot] dalgart [at] malmo [dot] se, 0708-437072