IUC Syd: Marknad/Säljnätverk

4 februari, 2016 - 13:00 - 16:00

Är du intresserad av att bredda din kunskap och dela erfarenheter med andra företag kring marknads- och säljstrategier?

Då rekommenderar vi dig att komma till vårt öppna prova på-möte inom vårt nätverk Marknad/Sälj. Du kommer att kunna anmäla dig till vårt nätverk efter träffen.

Anna Hall, IUC Syd, inleder med en kort beskrivning av hur vi jobbar i våra nätverk. Anna delar också med sig av sina erfarenheter och verktyg inom sälj, både som konsultsäljare på ÅF och B2B-marknadsföring av Alfa Lavals produkter.

Marknad/Sälj-nätverket: Här får du möjlighet att reflektera över ditt eget säljarbete, du får nya säljverktyg och du delar erfarenheter med andra som arbetar med marknadsfrågor och säljstrategier. Du ges tillfälle att reflektera över vad just du och ditt företag behöver för att ta ytterligare ett steg i ert säljarbete. Läs mer om våra nätverk här!

Susanne Brannebo, affärsutvecklare och verksamhetskonsult, är vår nätverksledare. Hon har bred erfarenhet av strategiskt sälj- och marknadsarbete inom såväl stora internationella företag, som små och medelstora företag.

När: 4 februari, kl 13-16
Var: MINC, Anckargripsgatan 3, Malmö
Kostnad: Ingen deltagaravgift till detta möte. No-show utan avanmälan faktureras med 500 kr.
ANMÄLAN: Anmäl dig senast 1 februari här!

För mer information och frågor, kontakta: Anna Hall, 0725-544865, anna [dot] hall [at] iucsyd [dot] se
www.iucsyd.se

VÄLKOMMEN!